Presse

"Stavangers nye galleribygg kan måle seg med de flotteste utenlands. Plutselig er Kannik blitt mer enn en trafikkmaskin.""Det er veldig givende å være her. Bygget er funksjonelt på mange måter. Det er åpent og tilgjengelig, som gjør det lett å komme i kontakt med folk. Samtidig er det et flott og estetisk vakkert bygg som fremmer læringsmiljøet til studentene våre."
"Grønne tak har vi jo sett i flere store byer, hvor det er viktig å beholde naturmangfoldet med bier og beplantning. De er også med på å drenere vekk vannet – det er viktig når klimaet blir stadig fuktigere."
"Betonghuset i Dronningåsen er en bolig bygget for sansene. Rause og åpne rom, høyt under taket og sparsommelig møblering. Det er rent, og det er lekkert."


"Ramp Arkitekter har tegnet boligene, som er nøye gjennomtenkt med tanke på fremtidig bokvalitet. De aller fleste balkongene er ulike, og få ligger direkte over hverandre. I tillegg har utbygger brukt mye tid på å skape et levende uteområde"

"I et etablert nabolag på Stangeland i Sandnes, fant ekteparet Skadsheim drømmetomten. De ville rive det gamle huset og bygge nytt. Ramp-streken til Tor Grimstvedt ble svaret."


"Til å begynne med engasjerte vi et annet firma. Men når alt egentlig var klart, føltes det ikke helt riktig. Da valgte vi å starte på nytt, og det var da vi kontaktet Ramp, forklarer Bjarte.
"Den vesle bygda Østhusvik på Rennesøy på Sør-Vestlandet har fått nytt nabolag bestående av en eksklusiv samling hytter med et modernistisk formspråk."

"Irene Birkeland og Trond Stangeland hus ble tegnet av Ramp arkitekter. Byggeprosessen ble lengre enn de hadde forestilt seg, men til gjengjeld var de fornøyde med så å si alt når huset endelig sto klart."
Bygget i seg selv er gjennomført med høy kvalitet både i utforming av rom, dagslys og materialvalg, og fungerer utmerket til sitt formål – å stille ut kunst. I tillegg er det også planlagt for hvordan bygget kan transformeres i fremtiden, om nye behov skulle oppstå. Prosjektet har en høy overføringsverdi og er et glimrende eksempel på hva man kan oppnå ved å ofre 13 parkeringsplasser», skriver juryen om vinneren..
"Det er mye jeg setter pris på med huset, men utsikten er utvilsomt det aller beste, vi kan se til Sandnes sentrum og videre helt inn til Ryfylke sier Ellen. En utsikt de har utnyttet til sitt fulle via store vindusflater og og romslige fjordvendte uteplasser, nabo Solbjørg er helt enig.